Συμβουλές για οικονομική θέρμανση.

Οι θερμοπομποί ADAX είναι από τους αποδοτικότερους και οικονομικότερους τρόπους θέρμανσης, με μερικούς απλούς τρόπους λειτουργίας μπορούν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας θέρμανση ακόμα πιο οικονομικά.

Αποφεύγεται την θέρμανση αν δεν είναι κανείς στο σπίτι.
Αν δεν βρίσκεται κάποιος στο σπίτι, δεν υπάρχει λόγος να λειτουργεί η θέρμανση σε κανονική θερμοκρασία.
Τις κρύες ημέρες του χειμώνα, μπορείτε να διατηρείτε την θέρμανση σε θερμοκρασία συντήρησης (για παράδειγμα στους 15 βαθμούς) και όταν επιστρέψετε στο σπίτι να ανεβάζετε την θέρμανση στην θερμοκρασία που επιθυμείτε.
Με αυτό τον τρόπο το σπίτι δεν θα παγώσει, η θέρμανση δεν θα καταναλώνει χωρίς λόγο και θα χρειαστεί μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας για να ανέβει η θερμοκρασία στο επιθυμητό επίπεδο.

 

Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX
Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX

Ανεξάρτητη θερμοκρασία μεταξύ των χώρων.
Οι θερμοπομποί ADAX είναι ανεξάρτητα θερμαντικά σώματα υψηλής ποιότητας και απόδοσης, ενώ διαθέτει το κάθε ένα τον δικό του υψηλής ποιότητας θερμοστάτη.
Μας προσφέρουν την δυνατότητα να διατηρούμε διαφορετική θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο, ανάλογα με την χρήση του.
Για παράδειγμα, μπορούμε να διατηρούμε διαφορετική θερμοκρασία στο σαλόνι από το υπνοδωμάτιο ή από τα δωμάτια των παιδιών.
Επίσης μπορούμε να διατηρούμε στα υπνοδωμάτια διαφορετική θερμοκρασία την ημέρα από την νύχτα και στα παιδικά δωμάτια διαφορετική θερμοκρασία όταν τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι από όταν βρίσκονται στις δραστηριότητες τους.
Με αυτό τον τρόπο, προσαρμόζοντας την λειτουργία της θέρμανσης ανάλογα με την χρήση των χώρων,  μειώνεται η λειτουργία της θέρμανσης κατά τις περιόδους που δεν είναι αναγκαία.

 

Χρησιμοποιείστε το WiFi για έλεγχο των θερμοπομπών ADAX.
Αρκετοί τύποι θερμοπομπών ADAX διαθέτουν WiFi και Bluetooth για έλεγχο και προγραμματισμό θερμοκρασίας.
Με το WiFi ελέγχεται πλήρως η λειτουργία του κάθε θερμοπομπού χωριστά ή και όλων τους θερμοπομπών μαζί.
Ελέγχεται η θερμοκρασία του κάθε χώρου και η λειτουργία του κάθε θερμοπομπού με εβδομαδιαίο προγραμματισμό θερμοκρασίας.
Επίσης παρέχεται η δυνατότητα να αυξομειώνουμε την θερμοκρασία των θερμοπομπών χωρίς να βρισκόμαστε στο σπίτι και επίσης να κλείσουμε ή να μειώσουμε την θερμοκρασία σε κάποιον θερμοπομπό που ίσως ξεχάσαμε.
Με το WiFi έχουμε την δυνατότητα για πλήρη έλεγχο θερμοκρασίας και κατανάλωσης.

Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX
Θερμοπομποί Νορβηγίας ADAX

Μειώνετε την θερμοκρασία την νύχτα.
Όλοι οι θερμοπομποί ADAX με ηλεκτρονικό θερμοστάτη διαθέτουν την λειτουργία χαμηλότερης θερμοκρασίας την νύχτα, εφόσον το επιθυμούμε.
Αυτό σημαίνει πως η θέρμανση μειώνεται όταν κοιμόμαστε και επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα λίγο πριν ξυπνήσουμε.
Με αυτό τον τρόπο δεν θερμαίνονται άσκοπα οι χώροι, όταν δεν τους χρησιμοποιούμε.