ADAX Νορβηγίας

ADAX Νορβηγίας

Η ADAX AS ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1948 με την επωνυμία «Elektro-Mekanisk» και από τότε τα κεντρικά της γραφεία εδρεύουν στο Svelvik της Νορβηγίας.
Η ADAX εξαγοράστηκε από τους σημερινούς ιδιοκτήτες της το 2000.
Εκτός από το εργοστάσιο του Svelvik, η παραγωγή πραγματοποιείται και σε νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στο Panevezys της Λιθουανίας.

1958
Η πρώιμη επιτυχία οδήγησε στην ανάπτυξη.

Από την αρχή η ADAX επικέντρωσε τον ενδιαφέρον της σε οικιακές ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι, το πρώτο προϊόν της ADAX ήταν ένα σταθερό μίξερ κουζίνας.
Συνέχισε με μίξερ χειρός το 1958, και οι επιτυχημένες πωλήσεις  (άνω των 600.000 τεμαχίων ) οδήγησαν σε περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας.
Η γκάμα επεκτάθηκε με πολλά νέα προϊόντα, όπως ηλεκτρικά σίδερα, στεγνωτήρια παπουτσιών και στεγνωτήρια μαλλιών.

ADAX Νορβηγίας
ADAX Νορβηγίας

1962
Από τις μικρές θερμαντικές συσκευές στους θερμοπομπούς με θερμοστάτη.

Στην ADAX γρήγορα συνειδητοποίησαν πως οι συσκευές κουζίνας δεν μπορούσαν να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες ανάπτυξης και άρχισαν να σκέπτονται νέες ευκαιρίες προϊόντων.
Οι μικρές, φορητές συσκευές θέρμανσης για το δάπεδο είχαν λαμπρό μέλλον και ο πρώτος φορητός θερμοπομπός ξεκίνησε την παραγωγή του το 1958.
Η μετάβαση στην παραγωγή επιτοίχιων θερμοπομπών ήταν ένα φυσικό επόμενο βήμα, το οποίο έγινε το 1962.
Η ADAX προσπαθεί πάντα να βρει καινοτόμες λύσεις και ήταν ένας από τους πρώτους που προσέφεραν θερμοπομπούς με θερμοστάτες.

1968-2008
Βραβεία σχεδιασμού ADAX

Τα 70 χρόνια εμπειρίας, η πρωτοπόρος σχεδίαση και η άψογη ποιότητα κατασκευής έχουν εξασφαλίσει στην ADAX να ξεχωρίζει στην καινοτομία και το σχεδιασμό.
Είχε βραβευθεί με το βραβείο σχεδίου το 1968 για την κατασκευή προϊόντων θέρμανσης και κέρδισε το Βραβείο Άριστου Σχεδιασμού από την Νορβηγική Επιτροπή Σχεδιασμού για τον Θερμοπομπό ADAX Neo το 2008.
H Hareide Design είχε βοηθήσει με το σχεδιασμό του ADAX Neo το 2006.
Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώσει τη φιλικότητα προς το χρήστη, με μια καλαίσθητη ψηφιακή οθόνη και εύκολα προσβάσιμο πάνελ χειρισμού.
Ο ADAX Neo ήταν επανάσταση στην κατηγορία του και μεταμόρφωσε τον θερμοπομπό από ένα απλό ηλεκτρικό προϊόν, σε ένα προϊόν της διακόσμησης του σύγχρονου σπιτιού.
Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του οδήγησε γρήγορα τον ADAX Neo σε ηγετική θέση στην αγορά και με πάνω από μισό εκατομμύριο πωλήσεις παραμένει η κορυφαία ποιότητα Σκανδιναβικών θερμοπομπών.
Η νέα σειρά θερμοπομπών ADAX Clea που βασίζεται στη σειρά ADAX Neo, κατασκευάστηκε με κρυστάλλινη πρόσοψη για μια εξαιρετικά μοντέρνα και καινοτόμα εμφάνιση.

ADAX Νορβηγίας
ADAX Νορβηγίας

1986-2016
Η ADAX πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της τεχνολογίας θέρμανσης

Ήδη από το 1986 η ADAX είχε ορίσει νέα πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας με τον έξυπνο έλεγχο των θερμοπομπών, ο πρόδρομος της δημοφιλούς και οικείας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται τώρα στα σύγχρονα συστήματα μείωσης κατανάλωσης.
Πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα στην ανάπτυξή το φθινόπωρο του 2016, όταν τα προϊόντα της ADAX απόκτησαν σύστημα ακόμα μεγαλύτερης εξοικονόμησης ενέργειας με την τεχνολογία WiFi.
Το ενσωματωμένο WiFi επέτρεψε τον έλεγχο των θερμαντικών σωμάτων, την εξοικονόμηση ενέργειας και τον προγραμματισμό θέρμανσης από οπουδήποτε στον κόσμο, είτε για την θέρμανση που απολαμβάνουμε με έναν θερμοπομπό ADAX, είτε για την θέρμανση όλου του σπιτιού, είτε για ολόκληρο κτιριακό συγκρότημα.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Προσβλέπουμε στην επόμενη ιδέα!

Με εξειδικευμένους επαγγελματίες και τις εταιρικές αξίες που βασίζονται στη βιωσιμότητα, την καινοτομία και το σχεδιασμό, η ADAX συνεχίζει να αναπτύσσει προϊόντα υψηλής ποιότητας για να κάνει τη ζωή ευκολότερη και πιο άνετη.
Είναι οι πρώτη στην αγορά της Σκανδιναβίας που τον Αύγουστο του 2016 ξεκίνησε την παραγωγή θερμοπομπών με ενσωματωμένο Wi-Fi.
Για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες της ADAX θα έχουν πάντοτε τις πιο έξυπνους, πιο φιλικούς προς το χρήστη και πιο σύγχρονους θερμοπομπούς στην αγορά, συνεχίζει να επενδύει σε νέες καινοτομίες.
"Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να συνεχίζουμε να ανανεώνουμε τον εαυτό μας"

ADAX Νορβηγίας
ADAX Νορβηγίας

1990 - 2019
29 Χρόνια στην Ελλάδα!

Οι υψηλής ποιότητας θερμοπομποί ADAX εισάγονται στην Ελλάδα από την οικογενειακή επιχείρηση εισαγωγής προϊόντων θέρμανσης και κλιματισμού
Αφοι Οικονόμου - Gasklima & ΣΙΑ.
Την δεκαετία του 1990 είχαν γίνει διάσημοι με την διαφημιστική καμπάνια "Οι Νορβηγοί κάτι ξέρουν από κρύο" της εταιρίας ELECTROKLIMA, ιδιοκτησίας Α. Οικονόμου.
Από τότε ως τώρα, δεκάδες χιλιάδες θερμοπομποί ADAX προσφέρουν ζέστη, θαλπωρή και οικονομία στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Σε σταθερή ισχυρή συνεργασία και άψογη υποστήριξη από τον Νορβηγικό όμιλο, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη μετά την πώληση και σε συνεργασία με επιλεγμένους αξιόλογους συνεργάτες και καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της θέρμανσης, οι θερμοπομποί ADAX εξακολουθούν να είναι η καλύτερη λύση αξιόπιστης, αποδοτικής και οικονομικής θέρμανσης στην ελληνική και κυπριακή αγορά.